Carla Fondánová poleva Hmotnost: 15 kg


1178,10 Kč

Exkluzívní produkt Carla Fondánová poleva Hmotnost: 15 kg od výrobce Carla u nás najdete ve slevě za 1178,10 Kč.

Složení zaručující kvalitu Základem této fondánové polevy je cukr, glukózový sirup a voda. Jednoduchost složení garantuje čistou a jemnou chuť, která nenaruší, ale naopak podtrhne chuťový profil vašich zákusků. Jednoduchá příprava Příprava fondánové polevy je snadná a rychlá. Stačí požadované množství polevy rozehřát ve vodní lázni na teplotu přibližně 40°C, naředit trochou vody (na 500g fondánu použijete cca 20ml vody) a rozmíchat do tekuté konzistence. Následně polevu přelijete přes zákusky a necháte zatuhnout. Tento jednoduchý postup zajistí, že vaše zákusky budou dokonale pokryty hladkou a lesklou vrstvou polevy, která dodá vašim cukrářským výtvorům profesionální vzhled. Výhody fondánové polevy Vláčnost a přilnavost : poleva zůstává dlouho vláčná, dobře se drží na povrchu zákusků a nevytváří nežádoucí kapky. Prodloužení trvanlivosti : aplikace fondánové polevy pomáhá zachovat čerstvost zákusků na delší dobu. Univerzální použití : poleva je vhodná nejen pro polévání, ale i pro výrobu trvanlivých krémů. Estetický vzhled : dodává zákuskům lákavý a esteticky přitažlivý vzhled. Fondán na věnečky je must-have produktem pro každého cukráře či milovníka pečení, který chce svým zákuskům dodat dokonalý vzhled a chuť. Díky její snadné přípravě a všestrannému použití se stane nezbytnou součástí vaší cukrářské praxe. Ať už připravujete slavnostní dort, drobné zákusky na rodinnou oslavu či hledáte způsob, jak oživit klasické recepty, fondánová poleva bílá je ideální volbou pro každou příležitost. Upozornění: vyšší teplota způsobuje karamelizaci fondánové polevy - zhoršuje její kvalitu - fondánová poleva je matná a praská.   Karamelová poleva na větrníky: Suroviny: 300 g fondánové polevy, 60 g cukru krupice, 60 ml smetany ke šlehání. Postup: cukr necháme v kastrolku rozehřát na karamel, vlijeme horkou smetanu, krátce povaříme a necháme ztuhnout na pastovitou hmotu. Fondánovou polevu rozehřejeme ve vodní lázni a přidáme karamelový základ.   Recept na kulér (přírodní karamelové ochucovadlo) k obarvení fondánové polevy:   300 g krystalového cukru, 100 ml vody Postup: ve vysokém hrnci roztopíme karamel na tmavě hnědou tekutinu a odstavíme z plotny. Do roztaveného karamelu přilijeme horkou vodu, metličkou vymícháme do hladké hmoty a přecedíme přes sítko. Dbáme zvýšené opatrnosti při míchání karamelu s vodou - vše dosti prská a syčí (pozor na popáleniny). Hotový kulér má tekutou konzistenci, můžeme jej uchovávat v chladničce a použít vždy do rozehřáté fondánové polevy před poléváním hotových zákusků.  .
Výrobce Carla, ČR