IREKS ENZYMA Sandra Brilant - směs na čokoládový korpus Hmotnost: 0,5 kg


68 Kč

Designový produkt IREKS ENZYMA Sandra Brilant - směs na čokoládový korpus Hmotnost: 0,5 kg od výrobce IREKS ENZYMA u nás najdete ve slevě za 68 Kč.

Klíčové vlastnosti: Intenzivní čokoládová chuť: Sandra Brilant je synonymem pro bohatý a hluboký čokoládový zážitek. Díky této směsi připravíte korpus, který je plný, šťavnatý a s výrazně čokoládovou chutí. Vláčný a šťavnatý korpus:  hotový korpus má tmavě hnědou barvu, je vláčný a šťavnatý, což z něj činí ideální základ pro různé druhy dezertů. Hladký a kompaktní povrch:  kromě dokonalé chuti a textury se můžete těšit i na hladký a kompaktní povrch, který je ideální pro další zdobení a finalizaci vašich sladkých děl. Univerzální použití:  ať už máte chuť na dortové korpusy, pláty na řezy, sušenky, nebo muffiny, Sandra Brilant je vaším spolehlivým partnerem pro všechny typy čokoládových pečiv. Ideální volba pro každou příležitost: Sandra Brilant přináší do vaší kuchyně nejen vynikající chuť a kvalitu, ale také flexibilitu a snadnou přípravu. Díky této směsi se stane pečení čokoládových dezertů hračkou, ať už jste začátečník nebo zkušený pekař. Tato směs je dokonalou volbou pro všechny, kteří chtějí svým blízkým nabídnout něco výjimečného, ať už při speciálních příležitostech, nebo jen tak pro radost. Snadná příprava, dokonalý výsledek: Příprava čokoládového korpusu s pomocí směsi Sandra Brilant je intuitivní a rychlá. Stačí směs rozmíchat podle návodu, vylít do formy a nechat péci. Výsledkem je dokonale šťavnatý a vláčný korpus s intenzivní čokoládovou chutí, který je připraven k dalšímu zdobení nebo konzumaci. Čokoládový korpus připravený ze směsi Sandra Brilant je dokladem, že i v jednoduchosti může být skryta dokonalost. Tato směs je ideálním řešením pro všechny, kdo hledají kvalitu, chuť a snadnou přípravu v jednom. Připravte si a svým blízkým čokoládový zážitek, na který jen tak nezapomenou. Sandra Brilant je vaším spolehlivým partnerem v cestě za cukrářským mistrovstvím. Složení: cukr, PŠENIČNÁ mouka, sušená VEJCE, kakao, kypřící látka (E450, E500), aroma. Skladování: v suchu, do 25°C. Pracovní postup: 500g Sandra Brilant, 325 g vody, 90 g oleje (100ml) Všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet - nabobtnat, poté protínačkou (míchací nástavec) vymícháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty. Pečeme při 160 °C (horkovzduch) cca 25-30 minut (respektujeme zkušenost s vlastní troubou).   Upozornění: na upečení vysokého korpusu o průměru 24 cm je potřeba cca 1 kg této směsi.   Naše doporučení pro bezchybný výsledek: vždy pečeme jednotlivé pláty korpusů zvlášť. Doporučujeme vlít do formy o průměru 24cm jen 300g směsi a péci horkovzduchem při 160°C asi jen 15 minut. Takto máme jistotu, že se hotový plát upeče rychle, rovnoměrně a bez prasklin.
Hmotnost 0,5 kg
Použití k přípravě korpusu
Výživové hodnoty na 100g výrobku: Nadpis
energetická hodnota 1601 kJ / 383 kcal
tuky 5,3 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g
sacharidy 71,9 g
/ z toho cukry 45,3 g
vláknina 3,7 g
bílkoviny 10,7 g
sůl 1,1 g