Callebaut Mléčná čokoláda bez cukru 200g
160 Kč
Exkluzívní produkt Callebaut Mléčná čokoláda bez cukru 200g u nás najdete po slevě za 160 Kč.
- EAN: 113034
Čokoláda bez cukru Lahodná mléčná čokoláda bez přídavku cukru je vyrobena belgickou firmou Callebaut. Vyznačuje se jemnou mléčnou chutí a minimálním obsahem kakaa 34%. Mléčná čokoláda je určena k přímé konzumaci, k přípravě čokoládových pralinek a ganáží, či jako hotová ozdoba na dorty a zákusky. Složení: maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma. Minimální obsah kakaové sušiny 34,1%. Skladování: v suchu a temnu do 20°C. Hmotnost: 200 g Průměr pecičky: cca 1 cm Náš tip k rozpouštění čokolády: čokoládu rozpouštíme pozvolna ve vodní lázni maximálně při 45°C, poté čokoládu temperujeme (zchladíme) na 27°C a následně zahřejeme na cca 30°C - při této teplotě čokoládu použijeme. Co je maltitol? Malitol je cukerný alkohol, který se používá jako náhrada cukru v potravinách. Má méně kalorií a sacharidů, nežli klasický cukr a je také o něco méně sladší. V malých dávkách je bezpečný. Problém může způsobit jeho nadměrná konzumace, kdy se může vyskytnout diskomfort v podobě nadýmání a průjmu. .
Výrobce | Callebaut, Belgie |
---|---|
Množství v balení | 200 g |
Příchuť | mléčná čokoláda |
Tvar | pecičky |
Výživové hodnoty na 100g výrobku: | Nadpis |
energetická hodnota | 2081 kJ / 497 kcal |
tuky | 33,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 22 g |
sacharidy | 50,4 g |
z toho cukry | 7,8 g |
bílkoviny | 6,8 g |
vláknina | 2,1 g |
sůl | 0,2 g |