Bestron Čokoládové fondue


677 Kč

Exkluzívní produkt Bestron Čokoládové fondue u nás najdete nejlevněji za 677 Kč.

  • EAN: 8712184057412
Čokoládové fondue Praktická pomůcka pro rozpouštění čokolády a čokoládové polevy. Fondue používáme k rozpuštění čokolády a jejímu následnému stálému udržení teploty pro okamžité použití. Do takto rozehřáté čokolády namáčíme ovoce, sušenky nebo marshmallow. Součástí balení jsou také napichovací vidličky, špejle a špachtle.   Balení obsahuje:  1x přístroj k rozpouštění čokolády, 1x odnímatelnou mističku na čokoládu s nepřilnavým povrchem, 10x plastové napichovátko, 710x plastovou vidličku, 1x plastovou špachtli. Materiál: plast Obsah mističky: 300 ml Náš tip: do přístroje můžeme použít pravou čokoládu (pro hustší konzistenci) nebo čokoládu do fontány (zajistí tekutější konzistenci čokolády).   Návod k použití: 1. před použitím přístroj otřeme hadříkem pro odstranění případných nečistot z výroby, misku na rozpuštění čokolády umyjeme teplou vodou se saponátem a otřeme dosucha. Vidličky, napichovátka i špachtli umyjeme v teplé vodě se saponátem a osušíme. 2. přístroj zapojíme do zásuvkyˇ, misku naplníme čokoládou a vložíme ji do přístroje, přepínač na těle přístroje nastavíme do polohy II (kontrolka začne svítit). Čokoláda se začne rozpouštět. Během rozpouštění ji můžeme promíchat špachtlí. 3. po rozpuštění čokolády můžeme mističku vyjmout (pozor: používáme chňapku, abychom se nepopálili) a čokoládu použít k polévání cukrářských výrobků (cukroví, moučníků) nebo ji můžeme nechat v přístroji a nastavit spínač do polohy I - čokoláda si bude udržovat stálou teplotu, aby čokoláda zůstala stále tekutá. Tento stav je žádoucí při používání fondue k namáčení ovoce, sušenek, pečiva, aj. 4. po ukončení práce nastavíme spínač do polohy 0 (kontrolka zhasne) Čištění: přístroj i mističku necháme vychladnout. Doporučujeme přebytečnou čokoládu vylít ještě, když je tekutá. Mistička se tak bude lépe čistit. Mističku čistíme v horké vodě s přídavkem saponátu a důkladně osušíme (lze ji umýt v myčce nádobí). Přístroj samotný otíráme jen hadříkem. Nikdy nepoužíváme ostré předměty ani agresivní čistící přípravky - hrozí poškrábání misky i přístroje.  .
Výrobce Bestron, Nizozemsko

Další produkty v kategorii Temperovací stroje na čokoládu